Openingstijden & tarieven

Openingstijden

Gastouderopvang het rozenkransje is  geopend op maandag, dinsdag, donderdag  en vrijdag.

De openingstijden van de opvang zijn van 7:00 tot 17:00. Mocht er opvang nodig zijn buiten deze tijden, graag even overleggen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Tussen 7:45 en 9:00 word er een kindje naar de vrije school gebracht. Dat betekend dat de kindjes ervoor of erna gebracht mogen worden.  Kindjes die ervoor gebracht worden gaan mee naar school. 

Halve dagopvang raad het rozenkransje niet aan. Uit ervaring heb ik gezien dat het kind moeilijk in het ritme mee kan komen, ook voor de andere kinderen is het onrustig als er midden op de dag kinderen gebracht of gehaald worden.

Tarieven

Het rozenkransje is aangesloten bij meerdere gastouderbureaus. Dit is wettelijk verplicht. Zo heeft u als ouder recht op kinderopvangtoeslag. Op de website van de belastingdienst kan je een proefberekening maken. http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

De volgende diploma’s heb ik behaald;

  • pedagogisch medewerker niveau 4
  • kinder EHBO

Deze diploma’s heb ik nodig om geregistreerd gastouder te mogen zijn. 

Uurtarief hele dag opvang : 6,70 euro incl. biologisch fruit(Tussendoortje), lunch, middag tussendoortje(word gerouleerd)  luiers, billendoekjes en natuurlijke verzorgingsmiddelen. 

Excl. flesvoedingen, dieetvoeding(bijv. door middel van allergie)  Dit dient altijd zelf te worden meegenomen.                                                                                              

 

 

Advertenties